Nem tocsognak többé mosogatólében az evőeszközök

A termékeikkel már számos nemzetközi formatervezési díjat bezsebelt Peleg Design stúdió egy újabb látványos agyszüleménnyel rukkolt elő, méghozzá egy elefánt formájú evőeszköz szárító pohárral, amiben nem is lenne semmi meghökkentő, ha annak ormánya nem vezetné vissza a villáról vagy a kanálról lecsepegő felesleges vizet a mosogatóba.

peleg-design.com

A 2004-ben alakult Tel-Aviv-i márka ezzel a termékkel is hű maradt filozófiájához, mely szerint három alapelvük van a munka során; a funkcionalitás, az esztétika és a humor. A valóban szerethető, konyhában, illetve a fürdőszobában is elsüthető Jumbo névre keresztelt elefántot szürke és fehér árnyalatban, 16 x 10 x 11.5 cm-s méretben dobták piacra 19 dolláros (4340 forint) áron – írja a Designtaxi.com.

Így vezeti vissza a vizet a mosogatóba
Így vezeti vissza a vizet a mosogatóbapeleg-design.com

A márka designerei látszólag kifogyhatatlanok a vicces ötletekből, a közelmúltban különféle tojástartókkal, láncra vert bortartókkal és cipzáras könyvjelzővel látták el az efféle tárgyakra fogékony közönségüket. Ön mit gondol az elefántos evőeszköz szárítóról? Menőnek találja az ilyen praktikus konyhai kiegészítőket vagy ön szerint inkább ciki ilyen infantilis dolgokkal telepakolni a lakást? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2989) (1491) Ciki!
Mustra