LÁJFHEKK

Költöztesse be magához a Holdat!

2015. október 2., péntek 11:58

Mivel vizet találtak rajta, így mostanában inkább a Mars van reflektorfényben, azonban a Holddal is történnek érdekes dolgok. Egészen pontosan az, hogy összegyűlt a pénz arra a projektre, amiben a tervek szerint az égitest mását ábrázoló világítótesteket dobnának piacra. A termék nem meglepő módon a Luna nevet kapta és a kitűzött 40 ezer dollár (11 millió forint) indulótőke helyett 509 ezret (140 millió forintot) kalapoltak össze rá – olvasható a MyModernMet oldalán.

Saját viharfelhője és holdlámpása már eddig is lehetett, de bevalljuk, nekünk utóbbinál sokkal jobban tetszik a mostani koncepció. A tajvani Acorn Studio által megálmodott, teliholdra emlékeztető világítótest szűrt fénnyel világítja be a szobát – egészen pontosan annak csak egy részletét, így tökéletesen megfelelő akkor, ha csak egy kis hangulatot szeretne csempészni a lakás valamelyik helyiségébe.

Fotó: Twitter / @LUNATheMoon

Egyébként minden darab kézzel készül, egyedi, kapunk hozzá zsinórt és egy halogénégőt is. Egészen pontosan hét méretben készül és lógathatjuk a plafonról, vagy tehetjük a padlóra is. Ha még több fotóra kíváncsi, vagy rögtön rendelne is, ajánljuk az IndieGogo oldalát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta