LÁJFHEKK

Látott már akasztott ember árnyékú közlekedési táblát?

2015. október 2., péntek 13:48

Bár még nincs is Halloween, az Egyesült Királyságbeli Dartmouth-ban élőket már most egy fura árnyék kísérti: ha a megfelelő irányból süt a Nap, a Milton Lane és Waterpool Road találkozásánál lévő ház mellett álló közlekedési tábla és kandelláber egy akasztott ember alakját rajzolja a falra – írja a DailyMail.

A dolog azért is kísérteties, mert ez a hely volt az, ahol bő 600 évvel ezelőtt a bűnözőket bitófára küldték – talán nem meglepő, hogy Dead Man's (Halott ember) Crossnak hívják a kereszteződést. A táblákat és a lámpát sikerült olyan jól elhelyezni a sarkon, hogy a megfelelő időpontban olyan árnyékot vessenek a mellettük lévő fehér ház oldalára, amin egy hátrakötözött kezű akasztott ember látható.

Fotó: Swns.com / Northfoto

Mit gondol?

 • 232
  Vicces.
 • 41
  Szomorú.
 • 194
  Egyszerre vicces és szomorú.
 • 71
  Semmit.

Sokan támadják a fotóst, hogy manipulálta az árnyékot. Mi rákerestünk és az installáció tényleg létezik (igaz, a Google Street View autója nem pont jó időben csinálta róla a képet) – a képet készítő mellett szól viszont az, hogy a DailyMailen több helyről is lefotózták már a jelenséget. „Miért fecsérelném az időt arra, hogy árnyékokat Photoshoppolok? Van életem. Ha bárki azt hiszi, hogy ez a fotó nem valódi, akkor menjen el Dartmouthba dél körül és nézze meg a saját szemével" – mondta annak készítője. Egyébként az árnyék létezését a helyiek is megerősítették.

Mi jót nevettünk, de ön mit gondol: tényleg vicces a sztori, vagy nekünk lenne borzasztó a humorunk? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta