A Selfridgesnél már karácsony van

Az idei karácsonyi versenyt a Selfridges nyerte: a londoni áruház ugyanis már most, az ünnep előtt 143 nappal, augusztus 3-án megnyitotta a tematikus vásárát. A bolt negyedik emeletén, 3000 négyzetméteren található, a nyitóeseményen pedig maga a Mikulás is részt vett – olvasható a TheGuardian oldalán.

„A nyár ellenére mi már ünnepi módba kapcsoltunk itt, a Selfridges-ben. Az idei karácsonyi bolton már tavaly december óta dolgozunk" – mondta Geraldine James, az üzlet buyere. „A világ számos pontjáról érkeznek olyan emberek, akik egyedi, máshol nem megvásárolható szuvenírrel térnének haza" – tette hozzá. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a bolt első vásárlói Holly és Ken Martin voltak Pennsylvániából. Egyébként a több ezer, üvegből készült karácsonyi csecsebecsét kizárólag a Selfridges számára tervezték és készítik – méghozzá Magyarországon.

A következő állomás ősszel jön: akkor kétszeresére bővítik a karácsonyi bolt alapterületét – a végén pedig összesen 60 ezer féle mütyürt vásárolhatunk majd és több mint 1250 különböző kártya és csomagolópapír közül válogathatunk. Nézze meg a galériánkban, hogyan néz ki az üzlet és miként telt az első nap!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra