Világító kamumadár: menő vagy ciki?

USB-Birdcage-Lamp-night-light-3
usb.brando.com

Emlékeznek még a Tamagochi utódjának kikiáltott, wifi-jelen élő robothalra? Vélhetően hasonló elvek vezérelhették a brando.com alkotóit, mikor elkészítették USB-s madárfészek lámpájukat, melynek köszönhetően van is háziállatunk meg nincs is, de legalább nem kell attól tartanunk,hogy hanyagság vagy tudatlanság miatt elpusztítjuk kis kedvencünket. A toll nélküli, négyféle cukorkaszínben (sárga, narancssárga, kék és rózsaszín) kapható műanyag madarat a 21. századi romantika jegyében egy műfüves gyepen, üvegbúra alatt tarthatjuk, melyet a tetejére applikált kampónak köszönhetően oda akaszthatunk, ahova a kedvünk tartja.

A lámpa kétféleképpen működtethető; világíthat folyamatosan, vagy pedig egy úgynevezett Touch Sensoros módszerrel, ez esetben egy 700 mAh-s akkumulátor illetve egy USB töltőkábel szükséges ahhoz, hogy a magokat nem igénylő és néma madár színes hangulatvilágítással árassza el a szoba sarkát. A nemcsak gyerekszobába ajánlott, dekorációs elemnek is beillő lámpa 294 grammot nyom méretei 140x140x170 mm – írja a gizmodiva.com.

Ön mint gondol a 27 dolláros (kb. 7690 forint) világító kamukismadárról: ciki ilyen gondoskodást nem igénylő tárgyakra lecserélni az élő állatokat, vagy inkább menőnek találja az ötletet? Szavazzon!

ULIGH007600 7
usb.brando.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1479) (1404) Ciki!
Mustra