Használt, koszos cipő akciósan nyolcezerért, megvenné?

Az egyik olvasónk küldte a képsorozatot, amit a Humanicban készített egy elképesztően koszos és láthatóan jó ideje használt cipőről. Az egykoron fehér, strasszokkal díszített tornacipőt az akciós árakon kínált részlegen fedezte fel az Allee üzletében, a dobozon található méret is egyezett a cipőn látottal, így joggal merült fel a kérdés, hogy tényleg 7.990 forintot kérnek egy láthatóan széthordott cipőért a Humanicban?

Hogy lássa miről is beszélünk, megmutatjuk először a galériában a kosztól elszürkült cipőt, aminek a talpán is jól látszik, hogy nem a bolt területén belül sétálgatott benne valaki amíg felpróbálta, és amiért a pofátlanabb turkálókban sem mernének ötszáz forintnál többet elkérni. 

Az ügyben megkerestük a Humanicot is, a válaszukból kiderült: nem, ők természetesen nem árulnak koszos használt cipőt, azonban sajnos nem ritka, hogy egyesek próba után már le sem veszik a lábukról az új cipőt, hanem a régi, megunt, elnyűtt sajátjukat hátrahagyva, az újban távoznak - fizetés nélkül. "Használt cipőt semmilyen formában nem árulunk. Igyekszünk odafigyelni erre a problémára, és ahogy eladóink észlelik, azonnal beszedik az ott hagyott használt cipőt. Szeretnénk elkerülni, hogy hasonló esetek előfordulhassanak" - mondta megkeresésünkre Herczegh Lászlóné a Humanictól. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek