Boroshordóból kutyaágy: menő vagy ciki?

A különös fekhelyet 84.660 forintért szerezheti be házikedvencének. De akár saját kezűleg is összedobhatja.

Wine-Barrel-Pet-Bed-2
petplay.com

Különös, egymástól eltérő hobbikat, a borivást és a kutyatartást hozta össze a petplay.com kreatív csapata, akik nemrég boroshordóból készült kisállat-fekhellyekkel jelentek meg a piacon. Ennyiért persze nem egy mezei, tömeggyártott kutyaágyról van szó: a márka a tervezés során együttműködött a kaliforniai székhelyű Wine Barrel Concepttel, akiknek köszönhetően újrahasznosított boroshordókból készült kézműves termékkel lepheti meg házikedvencét mindenki, akinek erre van pénze és igénye - írja a gizmodo.com.

Bár a fantáziadús Pet Bed néven futó kollekció darabjainak megkérik az árát, 299 dollárt (kb.84.660 forint) bzonyára megér az a tudat, hogy ezért az összegért egy valódi, minőségi hordóban fetrenghet a kis (vagy nagy) dög, egy olyan darabban, amiben korábban zamatos fehér és vörös borokat tároltak. A testreszabható méretű kutyaágy háromféle fafelülettel (mahagónibarnában, vörösbarnában valamint lakkozott aranytölgyben) és négyféle (savannah, greenery zöld, kalahari illetve urban denim kék) kárpittal rendelhető a márka oldaláról.

img 4700 1
petplay.com

Ha önnek tetszik a boroshordóból átalakított fekhely, de mégsem adna ki ennyi pénzt a termékért, akkor önnek találták ki a theownerbuildernetwork.co DIY (Csináld magad) anyagát, melyben lépésről-lépésről mutatják be, hogy hogyan alakítsuk át megunt vagy elhasználódott boroshordónkat kutyalakká. Az oldalt szerkesztő ezermesterek szerint akár házilag is készíthetünk hasonlót, a hordón és a lelkesedésen kívül a hiányzó szerszámokat és alkatrészeket bármelyik barkácsboltban beszerezhetjük. Ide kattintva meg is nézheti a részleteket, de mindenekelőtt szavazzon, menő vagy inkább ciki a boroshordó kutyaágy!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1841) (1867) Ciki!
Mustra