Last minute akciós tippek a kánikula ellen

Mindjárt itt a hétvége, ráadásul beköszöntött a kánikula is, így körbenéztünk, hogy utolsó pillanatban hogy és honnan tud beszerzni magának akciósan bármit, ami csak mininmálisan enyhíti a hőséget. Ráadsául azzal is kalkuláljon, hogy vasárnap már a plázákba vagy a hiperekbe sem tud bemenekülni, hogy hűsöljön egy kicsit, a strandokon pedig valószínűleg rengetegen lesznek. Készüljön fel arra is, hogy hétvégééig már nem fognak önnél beszerelni egy rendes klímát, így megnéztük hol, milyen eszközök jöhetnek még számításba.

Ha tényleg semmi esély arra, hogy bármilyen eszközt is beszerezzen addig, akkor maradnak a hagyományos módszerek, mint a kisállat megfigyelés meg a pizsamája és a párnája hűtése a hűtőszekrényben. A nagyobb, országszerte elérhető áruházakban viszont ezeket találja: 

Auchan

Az Auchanokban nagyon rákészültek a kánikulára, remek érzékkel időzítették pont erre a hétvégére a ventilátorok és mobilklímák leárazását, bár a múlt hétvégén sem lett volna rossz egy ilyen, ha fűteni is lehet vele. Most a 10 centi átmérőjű asztali ventilátort már 2499 forintért is megveheti, az álló ventilátor pedig 7999 forintba kerül. Levegő hűtőt 18.999 forintért adnak, ez gyakorlatilag olyan, mint egy ventilátor, csak azok is szokták bírni, akiknek a hagyományos ventilátoroktól begyullad a szemük és megfájdul a fejük. Ráadásul ezekhez adnak jégaksit is, így annak a hideg levegőjét keringeti a lakásban. Mobil klímát 79.999 forintért és 109.999 forintért is vehet, mindkettő A energiaosztályú, így nem fogyaszt sokat akkor sem, ha egész nap megy. Egyébként akciósan vehet invertes spit klímát is, csak ugye, ezek beüzemelésére még várnia kell. Alternatív megoldásként addig is akciós úszómedence és pancsoló is beszerezhető. 

Extreme Digital

Az Extreme Digitalban 3999 forinttól indulnak a ventilátor árak, ennyiért asztali verziót kap, viszont a legolcsóbb álló változat itt csak 4990 forintba kerül, 19.990 forintért pedig toronyventillátort vehet. Innen is vásárolhat mobilklímát, a legolcsóbb 74.990 forintba kerül, de azért mindenképpen ellenőrizze le, hogy melyik boltban van raktáron, hiszen ez már elég nagy ahhoz, hogy ne legyen mindegyik típusból 4-5 darab. Ugyanez a helyzet akkor is, ha levegő hűtőt venne, ami itt 19.900 forintba kerül. 

Media Markt

Akciós ventillátorokért a Media Marktba is mehet. Ott 5499 forintért már vehet állóventilátort, de 8000 forint fölött már olyanok közül válogathat, amihez távirányítót is adtak, toronyventilátorokat pedig 10.899 forinttól keressen. Itt is talál levegőhűtőt, itt 17.999 forintba kerül ugyanaz, amit az Auchanban vagy a Praktikerben is megvehet, ha pedig a mobilklímán gondolkozik, azt már 74.899 forinttól tud beszerezni, de akár 169.999 forintot is rákölthet arra, hogy azonnal csillapítsa a lakásában a hőséget. 

Obi

Itt úszómedencét tud venni 89.990 forintért, amiben az egész család tud hűsölni. Mobilklímát nem láttunk akciósan az Obi kiadványaiban, de nem akciós áron tud szerezni a boltból is. Ha mindenképpen a kedvezményekre menne rá, akkor vegye meg azt az állóventilátort, ami most csak 3999 forintba kerül ezen a hétvégén. 

tk3s 1182801
Northfoto

Praktiker

A Praktiker is legalább olyan jó választás az akciós termékek tekintetében mint az Auchan. 3999 forintért asztali, 4999 forintért állóventilátort vehet. 8999 forintba kerül a padlóventilátor, ha a sztároknak bejön a színpadon, akkor önnek miért ne tetszene? Persze az is igaz, hogy ők csak arra használják, hogy a hajuk lobogjon, egy igazi kánikulában a panellakás harmadik emeletétől magasabban pedig szinte a túlélésért megy a küzdelem. Az oszlopventilátor 9999 forint, míg ugyanolyan levegőhűtőt vehet mint az Auchanban, igaz itt 19.999 forintba kerül. Ha mobilklímába ruházna be, azt 79.990 és 87.990 forintért teheti meg. Áthidaló megoldásként innen is vehet akciós medencét. 

Tesco

Nagy akciós kínálatot nem talál a Tescoban, ahol ezen a héten inkább a kerti munkákra helyezték a hangsúlyt. Viszont ha strandra szeretne menni, vagy van már a kertben medence, és emellett tervezi tölteni a hétvégéjét, akkor a Tescoban vehet hozzá felfújható matracot 1090 forintért, ebből olyat is talál, aminek kagyló formája van, igaz az már 2090 forintba kerül. Gyerekeknek felfújható szettet kap 1390 forintért, ebben karúszót, úszógumit és egy felfújható állatot talál. 4790 forintba kerül a 2,4 méter átmérőjű medence, ami talán még egy nagyobb erkélyre is kiférhet, a 90 centis medence pedig 899 forintba kerül. Ventilátorból pedig az asztali változat az akciós, ezt három fokozatban lehet használni és 8990 forintot kell érte fizetni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra