LÁJFHEKK

Mindenkinek ilyen hintaágy az álma

2015. június 30., kedd 07:39

Az idei Dwell dizájn shown tűnt fel az a szenvedélyes mérnökökből álló csapat, akik innovációjukkal lenyűgözték a Los Angeles-i show közönségét. Az oregoni székhelyű Kodama Zomes ugyanis egy olyan függőágyat dobott piacra, amiben nemcsak pihenni lehet, hanem többek között jógázni, de akár extrém vízi sportot űzni is – mutatja be a Design Milk a jól láthatóan kényelmes, sokoldalú bútordarabot.

Hintaágy családi összejövetelekre, pihenésre.
Hintaágy családi összejövetelekre, pihenésre.
Fotó: kodamazomes.com

A nyári szezon egyik slágerdarabját egy statikus mérnök, Richie Duncan segítségével tervezte meg a márka, majd egy új 3D-s gépészeti szoftver segítségével, nyomtatással állították elő. „ Az autodidakta formatervező, Buckminster Fuller inspirált bennünket a munka során. A Kodama Zomes célja a kényelem és a boldogság. Termékeink szépek, egyszerűek és erősek, kiegészülve a természettel és azok mintáival” – mutatkozik be a feltörekvő márka, akik porszórt, rozsdamentes acélból készítik termékeiket, melyet igény esetén vízálló kültéri burkolattal is ellátnak.

Hintaágy nyaralásra
Hintaágy nyaralásra
Fotó: kodamazomes.com

A szupermenő rácsos szerkezetes hintaágy árát sajnos nem tudjuk megmondani, mivel azt csak az előre megadott méret és egyéb speciális igények felmérése után tudják kikalkulálni a szakemberek, de van egy olyan érzésünk, hogy nem adják olcsón az óriáshintát. Ide kattintva megnézheti, mi mindenre használható egy ilyen dekoratív kertibútor!

Hintaágy jógázásra.
Hintaágy jógázásra.
Fotó: kodamazomes.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta