LÁJFHEKK

Csobogót szeretne? Készítsen!

2015. június 29., hétfő 19:12

Szökőkutakat és csobogókat rendszerint a köztereken láthatunk: nemcsak a látványuk kellemes, de a hangjuk és a vízen csillogó fény is megnyugtató, így nem csoda, ha sokan szeretnének valami hasonlót otthonra is. Ez nem lehetetlen, csak aránylag mélyen kell a zsebébe nyúlnia hozzá (és persze egy kert sem árt): vesz egy kutat, a víz keringetését megcsináltatja a szakemberrel, és készen is van.

De mi a helyzet akkor, ha nincs kert, és igazából túl sok pénze sem a projektre? Nos, ilyenkor szépen a saját kezébe is veheti a feladatot, hiszen kis munkával maga is elkészítheti csobogóját, ami ráadásul a balkonon is remekül mutat, de még a szobában is megállja a helyét. Mindössze pár terrakotta cserépre, alátétekre, valamint egy kis vízkeringetőre lesz szüksége – derül ki a Goods Home Design oldaláról.

Hozzávalók:

Egy 35 cm átmérőjű cserép

  • Egy 18 cm átmérőjű cserép
  • Két 15 centis alátét
  • Két 10 centis alátét
  • Szilikon ragasztó
  • Vízforgató műanyag csővel
  • Szilikon lakk
  • Reszelő és fúró

A folyamat az alábbi videón jól lekövethető, amiből az a fontos első lépés is kiderül, hogy a terrakotta cserepeket és alátéteket mindenképp be kell áztatni, mielőtt nekiáll őket fúrni-faragni, máskülönben el fognak törni. A csobogó díszítéséhez is kap ötleteket a videóban, de legjobb, ha a saját fantáziáját engedi szabadjára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta