LÁJFHEKK

126 millió, és ez még csak a lépcső!

2015. június 26., péntek 13:01

2,6 milliárd forintnak megfelelő összegért kezdték el árulni az a11 éve épült londoni házat, melyben csak a belső acéllépcsőt 300 ezer fontra (126 millió forintra) értékelik – számolt be róla a Daily Mail. A csillagászati árhoz képest az ingatlannak csak 5 szobája és 4 fürdője van, illetve tartozik hozzá egy medence és egy edzőterem is. Ja, hogy a szomszédban a zeneipar meghatározó alakjai laknak! 

A ház már csak azért sem mondható mindennapinak, mert saját várárokkal rendelkezik, és London Hampstead nevű városrészében található – ott, ahol George Michael, Jude Law és Sting is lakik. De ne aggódjon, a celebek(re leső fotósok) nem fogják zavarni: az ingatlanhoz ugyanis privát út vezet.

A szuterénben található a medence, amit bármikor lefedhet (ezt láthatja a galériában is), de itt található még a filmező szoba, a játékterem, a szauna és az ötödik háló is. A 2,6 milliárd forintos árat az a család kéri érte, akik előtte majdnem 6 évig élt ott. „Little Venice-ből költöztünk ide, mert szerettünk volna egy kutyát. Mindenhol zöldterület van, nagyon jó kis helyszín. Kinézek az ablakon és olyan érzés, mintha egy erdőben élnék – abszolút nem gondolna az ember arra, hogy igazából Londonban él" – mondta a neve elhallgatását kérő üzletember tulajdonos.

A ház egyébként a Fitzroy Parkban található és a Glentree Estates hirdeti. Az ingatlanos sem jár rosszul: csak 3%-os jutalékkal számolva is 78 millió forintnak megfelelő összeg üti a markát, ha sikerül eladnia. Nem is szaporítjuk tovább a szót, irány a galéria és nézze meg, mit vehetne meg a lottóötösből!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta