LÁJFHEKK

Most kicsit irigyeljük ezeket az iskolásokat

2015. június 20., szombat 09:22

Élénk színűre festett vékony acéllapokból áll az a tetőszerkezet, amit egy andalúz iskola udvarára építettek, hogy megvédje a gyerekeket a esőtől és a tűző naptól. A mű a spanyol építész, Julio Barreno Getiérrez műve és Algodonales-be kell beugrani, ha megnézné – olvasható a Dezeen oldalán.

A türkiz és neonpink színű tető a játszótér két szintjét köti össze – ebben segít egyébként egy rámpa és a lépcső is, amik szintén a terv részei voltak. „A kisgyermekek számára veszélyes lehet az, ha a játékra kijelölt két terület ennyre elkülönül egymástól" – mondta Gutiérrez. A szerkezet egyébként egy centiméter vastag acélból készült és az origami inspirálta – utóbbi mondjuk látszik is. Érdekesség: Algodonales a spanyol gitárkészítés központja.

Colourful-paper-architecture-for-kids Julio-Barreno-Gutierrez de
Fotó: Julio Barreno Gatiérrez

Ha kíváncsi arra, hogyan is fest a suli udvara, ide vagy a képünkre kattintva megnézheti.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta