A kulcs, amivel sört és csomagot is nyithat

Azt már megírtuk, hogy nyugodtan búcsút inthet a formátlan kulcscsomóknak, most viszont van egy másik jó hírünk is: akkor sem kell kitömött zsebbel mászkálnia, ha a lakás- és autókulcs mellett még egy bicskát és egy sörnyitót is hordozna magával. Ezt pedig a Los Angeles-i Andrew Capener és Asher Seevinck párosának köszönheti, akik ezt a két funkciót egyetlen tárgyba "gyúrták össze" – tudtuk meg a Coolhuntingtól. Bár a kütyü még csak ötlet fázisban van, a Kickstarteren már most összegyűlt rá a pénz.

Az eszköz az Everyman márka alatt látja majd meg a napvilágot és a Porter nevet kapta. A vékony, kulcsra emlékeztető formája miatt bármelyik csomónkhoz passzol, a projekthez készített videón pedig látszik, hogy milyen könnyedén használható akár csomag vagy sörösüveg nyitásához is. A tervezők egyébként eredetileg 7 500 dollárt (2,1 millió forintot) szerettek volna összekalapozni, ezt viszont már bőven átlépték (most tartanak 5,6 milliónál) és még van is hátra jó pár nap.

Ha önnek is megtetszett az ötlet, nyomjon egy MENŐ gombot itt lent, és ha annyira, hogy szeretne is magának egyet, akkor ide kattintva adakozhat, illetve 15 dollárért (4 200 forintért) előrendelhet (vagy vehet egyet akár már júliusban, ha lezárult a projekt). De vigyázzon, nehogy a nagy sörözés után ezzel akarja kinyitni a lakást! Ha viszont nem látja a nagy wasistdas-t a dologban és inkább megoldja ezeket a dolgokat a svájci bicskájával vagy kézzel, akkor bökjön a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1876) (1347) Ciki!
Mustra