LÁJFHEKK

Ennyire jól néz ki a magyar cég 3D falburkolata

2015. június 9., kedd 16:57

Különleges tervezésű és gyártású falburkolatokra hívta fel a figyelmet a design termékekre specializálódott oldalak egyik mérvadó portálja, a Design Milk, akiknek hozzánk hasonlóan tetszettek a Moko 3D technológiával előállított termékei. A különleges burkolatok akár egy méretes, faltól-falig tartó szoborként is megállnák a helyüket, és amiért büszkék lehetünk rájuk: mert mindezt egy magyar cég csinálja.

Az elsősorban bemutatótermekbe, konferenciatermekbe, irodaházakba, éttermekbe, szállodai helyiségekbe vagy nagyobb villák társalgójába ajánlott, nagyméretű kézműves panelek darabra, vagyis panel / ár rendelhetőek meg a cég oldalán, ahol a fa szerelmesei többek között Bondi, Volga, Montana, Alaska vagy Kalahari fantázianevek alatt találják meg az üreges belső szerkezetű valódi fa paneleket, amelyek a tervezett formákra alakítva, a fa görbítésével készülnek.

A környezetbarát furnérlemezek valószínűleg azoknak nyújtanak majd alternatívát, akik nem szimpatizálnak a belsőépítészek által előszeretettel használt látszóbetonnal, és a rideg anyag helyett valami melegebb, otthonosabb hangulatot árasztó felületet szeretnének látni az általuk használt térben. Az exkluzív látványt nyújtó falburkolatnál rugalmasak a márka kreatívosai, megrendelésre bármilyen méretben és színben legyártják az általunk megválasztott mintát. Nézze meg a galériában, hogy hogyan dobta fel a magyar cég a római luxusszálloda belső terét, vagy egy budapesti kávézó falát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta