Párizsi lakás műgyűjteménnyel együtt eladó!

„Ez már magában egy műalkotás”- jellemezte az eladásra kínált lakást a Vingt Paris Boutique alapítója és vezérigazgatója, Susie Hollands, aki éppen egy francia házaspár belvárosi, Etoile Parc Monceau-nál található három szobás lakásának eladásával foglalatoskodik. A stílusosan és egyedien felújított otthon érdekessége, hogy az ingatlannal együtt az exkluzív berendezési tárgyakat is áruba bocsátották a tulajdonosok az egyedi gyártási ajtóktól, a szobrokon és a pszichedelikus festményeken át a futurisztikus formájú székekig.

A műkedvelők álmának is mondható romantikus lakásért egyébként 3 és fél millió eurót kérnek, ami már magában foglalja a művészeti gyűjteményt is – számol be a Daily Mail a 18 hónap alatt felújított, Art House néven futó lakásról, amelynek szinte minden falán valamilyen elismert műalkotás lóg.

„Aki szereti művészeteket, az értékelni fogja, hogy egy ilyen különleges helyen élhet Párizs szívében” – reklámozza a 254 négyzetméteres, nyitott terű, nagy konyhával, reggelizővel, három nagy hálószobával, gardróbbal, külön fürdőszobákkal és kandallóval felturbózott, azonnal beköltözhető lakást a profi ingatlanos, valljuk be, joggal. Nézze meg a galériában, miről marad le, ha épp nincs fölös 3 és fél millió eurója, de hogy vigasztaljuk kicsit: addig is bármikor kibérelheti!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra