LÁJFHEKK

Párizsi lakás műgyűjteménnyel együtt eladó!

2015. május 29., péntek 12:17

„Ez már magában egy műalkotás”- jellemezte az eladásra kínált lakást a Vingt Paris Boutique alapítója és vezérigazgatója, Susie Hollands, aki éppen egy francia házaspár belvárosi, Etoile Parc Monceau-nál található három szobás lakásának eladásával foglalatoskodik. A stílusosan és egyedien felújított otthon érdekessége, hogy az ingatlannal együtt az exkluzív berendezési tárgyakat is áruba bocsátották a tulajdonosok az egyedi gyártási ajtóktól, a szobrokon és a pszichedelikus festményeken át a futurisztikus formájú székekig.

A műkedvelők álmának is mondható romantikus lakásért egyébként 3 és fél millió eurót kérnek, ami már magában foglalja a művészeti gyűjteményt is – számol be a Daily Mail a 18 hónap alatt felújított, Art House néven futó lakásról, amelynek szinte minden falán valamilyen elismert műalkotás lóg.

„Aki szereti művészeteket, az értékelni fogja, hogy egy ilyen különleges helyen élhet Párizs szívében” – reklámozza a 254 négyzetméteres, nyitott terű, nagy konyhával, reggelizővel, három nagy hálószobával, gardróbbal, külön fürdőszobákkal és kandallóval felturbózott, azonnal beköltözhető lakást a profi ingatlanos, valljuk be, joggal. Nézze meg a galériában, miről marad le, ha épp nincs fölös 3 és fél millió eurója, de hogy vigasztaljuk kicsit: addig is bármikor kibérelheti!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta