LÁJFHEKK

Féláron lehet új mosógépe!

2015. május 28., csütörtök 16:23

Ha épp fontolgatja egy új mosógép beszerzését, akkor mindenképpen várjon még egy bő hónapot (ha tud): a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ugyanis - az ablakok és hűtők után - most félmilliárd forinttal támogatja a régiek helyett új, magas energiahatékonyságú darabok beszerzését – olvasható a kormány.hu-n.

Az Otthon Melege Program keretében nyújtott vissza nem térítendő támogatás mértéke minden esetben a berendezés vételárának 50 százaléka, de maximális értéke A+ kategóriájú gépek esetén 25 ezer forint, A++ kategóriájú gépek esetén 40 ezer forint, A+++ kategóriájú gépek esetén pedig 45 ezer forint háztartási gépenként.

GettyImages-88967031
Fotó: Tom Kelley Archive / Europress / Getty

A rendelkezésre álló keret elosztása egyébként régiónként történik, magyarországi lakhely, illetve ügyfélkapos regisztráció szükséges hozzá. A pályázatok a megjelenést követően, a 2015. július 1-je és 2015. szeptember 30-a közötti időszakban (illetve a támogatáshoz rendelkezésre álló forrás kimerüléséig) nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül.

Ha kedvet kapott, ide kattintva megtalálja a részleteket: a PDF-ből megtudhatja, hogy ha nyer, akkor 30 napja van beszerezni az új eszközt, tovább azt is, hogy ezt helyszíni szemlével ellenőrizhetik is. A pályázatbenyújtó felület június második felétől lesz elérhető.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta