LÁJFHEKK

Firkálgasson gyümölcsökre!

2015. május 28., csütörtök 12:25

A fontos gondolatok megőrzésére az emberiség egy ideje már feltalálta a jegyzettömböt. Most azonban a Kudamemo forradalmasítja az elképzeléseket.

kép: spoon-tamago.com
kép: spoon-tamago.com

Lényegében egy jegyzettömbnek nem nagyon van más funkciója, mint ráirkálni dolgokat, és ha már nem kell az infó, akkor megszabadulni a papírtól. Ha egy tömb túlságosan egyedi, aranyos, vagy tetszetős, akkor a sorsa általában az, hogy csak asztaldísznek veszik, hiszen olyan szép, majd pedig porfogó lesz belőle.

Kép: spoon-tamago.com
Kép: spoon-tamago.com

A Kudamemo, vagyis a gyümölcs jegyzettömb is egy hasonló tárgy – tudhatjuk meg a gizmodiva.com-ról. Irkálni is lehet rá, de valóban nagyon jól néz ki, így valószínűleg ebből is csak porfogó lesz. A vékonyra szeletelt alma és körte még a csomagolásában is emlékeztet az eredeti gyümölcsökre, arról már nem is beszélve, hogy a hatás fokozása érdekében igazi gallyakra építették rá a tömböt.

kép: spoon-tamago.com
kép: spoon-tamago.com

A 150 lapos, 45 mm széles és 104mm magas jegyzettömb a funkcióját tökéletesen képes lenne ellátni, hiszen a felület alkalmas a rövid üzenetek írásához, de amíg egy 600 lapos, sima darabért itthon 700 forint körüli összeget kérnek el, addig a gyümölcsös változatért 23 dollárt, vagyis nagyjából 6500 forintot kell leperkálni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta