LÁJFHEKK

Többé nem rémálom a költözés miatti pakolás

2015. május 23., szombat 09:02

Aki költözött már életében legalább egyszer, az tudja, hogy a pakolás nemcsak véget nem érő folyamat, de olyan, mint a mosás: kevesebb dolog kerül elő a dobozokból, mint amennyit bepakoltunk. Valószínűleg ez ihlette az Argo koncepcióját is, amelyet a Forddal közösen diákok dolgoztak ki és amely beszkenneli a dobozokba tett tárgyakat, hogy aztán könnyebben megtalálhassuk őket – olvasható a FastCompany-n.

Az Argo úgy néz ki, mint egy kézi szkenner, amilyennel például a hipermarketek önkiszolgáló kasszáinál is találkozhat. A doboz sarkára kell rögzíteni, a szerkezet pedig folyamatosan figyeli, hogy mit pakolunk be – később így másodpercek alatt megtudhatjuk, hogy vajon melyik doboz aljára sikerült rejteni a fogkefénket.

A dobozokat persze fel is címkézhetjük aszerint, hogy hova szánjuk őket: külön box juthat tehát mondjuk a fürdőbe és a nappaliba szánt cuccoknak, de ez persze az Argo nélkül is bevett megoldás rutinosabb költözők közt. Az Argo jelenleg még csak ötlet fázisban van, de a Ford egyik szóvivője szerint a projekt tanulságai befolyásolhatják a cég jövőbeni termékeit és befektetéseit. Ha kevésbé vizuális alkat, vagy csak megnézné, hogyan is mutat ez a "valóságban", a videó segítségével megteheti!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta