LÁJFHEKK

Anglia legmenőbb kunyhóihoz hasonlót ön is építhet a hátsókertbe

2015. május 19., kedd 10:10

Kihirdették Anglia legmenőbb kerti kis házainak döntőseit. Míg a legtöbben a fészereket szerszámtárolásra, vagy a lomok elhelyezésére használják, mások valóságos kis szentélyt építenek a kert végére.  A Mirror híre szerint, több mint 2500 jelentkező közül válogatták ki a legjobb fészereket, mi pedig megmutatjuk a galériában, hogy milyen, ha valaki egy Trónok Harca kocsmát álmodik meg a kert végébe, vagy éppen lombházat épít fészer helyett. 

A versenyre rekordmennyiségű pályázat érkezett. Volt aki, mini vasutat épített a hátsó kertbe (nem, ez nem egy magyar pályázó ötlete), de mini szeszfőzdével vagy csillagvizsgálóval is neveztek. A nyertes 1000 fontnak megfelelő vásárlási utalványt kap és persze az Év Kunyhója címet. Nyerteset később fognak hirdetni, de már a döntősöket is érdemes végignézni, mutatjuk őket a galériában. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta