LÁJFHEKK

Pakolja bőröndbe a lakását!

2015. május 17., vasárnap 09:48

Stefan Juust tervező egy meglehetősen kreativ, ám vitatható terméket álmodott meg - írta meg a hírt az ArchDaily. Az utazóládába bezsúfoltak mindent, amire szüksége van az embernek, vagyis egy ágyat, egy asztalt, egy szék, tárolókat, valamint egy biciklit. A fa és alumínium ötvözetű láda bezárva rendkívül strapabíró, az utazási sérüléseknek ellenáll, és persze minden belefér. A koncepció szerint így nem kell minden alkalommal új bútorokat vásárolni, ami mind anyagilag megterhelő, mind a környezetre rossz hatással van, elég csak kipattintani a dobozt, és máris otthon érezheti magát benne. A láda 60 kg súlyú, és 209X125X39 cm-es.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta