LÁJFHEKK

Swarovski játszótéren is ugrálhat a gyerek

2015. május 12., kedd 20:56

Mi már tényleg nem lepődünk semmin, ha a Swarovski csiszolt üvegekről van szó. Most például a felújított múzeumokról érkezett néhány infó, amik közül az egyik az, hogy készítettek egy játszóteret is. Ha máris indulnának, ne feledje, ha a gyerek lehorzsolja a térdét, akkor kristályos ragtapaszt tegyen rá, és vihasztalja meg egy üvegdarabos süteménnyel

Néhány napja fejeződött be a Swarovski Kristallwelten felújítása, amiben helyet kapott egy játszótorony is, emellett egy új kávézó és egy külső játszótér is (mindhármat a norvég Snøhetta nevű cég tervezte). A játszótorony homlokzata 160 egyedi kristálypanelből épül fel, ráadásul milliónyi kis motívumot nyomtattak rá, mindegyik a Swarovski történetére utal. A négyszintes játéktoronyban van mászóháló és trambulinpark is, ugrálás közben pedig a havas hegyeket lehet nézni. Ha szeretné átélni az élményt, akkor Innsbruckig kell eljutnia, ugyanis Wattensben találja a Swarovski Múzeumot, elővételben már 19 Eurótól (nagyjából 5800 forinttól) hozzájuthat belépőjegyekhez. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta