LÁJFHEKK

Kávéfőző gazdag steampunkoknak: menő vagy ciki?

2015. május 4., hétfő 09:18

Elég borsos árat kell fizetniük egy-egy csésze kávéért azoknak a kávérajongó steampunkoknak, akik rápörögnek a szöuli Dutch Lab márka különleges kávéfőző gépeire. A The Creators Project híre szerint az időigényes, lassan csöpögő kávét készítő szerkezeteket olyan művészeti irányzatok ihlették, mint a gótika, az Art Nouveau, valamint a modernizmus és annak épületei, és gépek olyan híres épületeket idéznek meg, mint például a londoni Big Ben, a párizsi Eiffel-torony vagy a holland szélmalmok.

Az építészekkel és grafikusokkal szorosan együttműködő márka filmekből is előszeretettel inspirálódik, így piacra dobták többek között az Empire State Buildinget King Konggal a tetején – sőt a Star Wars jól ismert űrhajóit is. A speciális eljárást igénylő gépeknek valóban megkérik az árát, ugyanis a legdrágább, gótikus stílusban legyártott masinát 7300 dollárra (kb. 1,9 millió forintra) árazták be a készítők, a többi magas minőségű kávét produkáló alternatív lefőző pedig 280-5000 dollár (kb.75 500-1,3 millió forint) között mozog a márkánál. Ön mit gondol, menő az ötlet vagy inkább ciki így túlbonyolítani a kávéfőzést? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
635 szavazat 804 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta