Így él egy favágószexuális férfi

Szórakoztató infografikával jött ki a napokban a ForRent.com, akinek rajzolói az őshipszter és metroszexuális trendet követő új divathullámot, a favágószexualizmust figurázták ki legújabb munkájukkal. Ezúttal nem a stílust képviselő férfiak öltözködési szokásait (flanel ing, hátizsák, bakancs és egyéb hegymászó cuccok) mutatják be a vicces illusztrációkon keresztül, hanem a favágószexuálisok lakberendezési szokásait ismerhetjük meg közelebbről.

1
forrent.com

Az útmutatóból kiderül, hogy a legújabb trendet magáénak érző férfi kedveli bár a természetet, de a városban él, minőségi kávét és kézműves kolbászt fogyaszt. Lakását nagy valószínűséggel erdőt ábrázoló tapéta borítja, a mosdóban fenyő-, a konyhában pedig szalonnaillatú légfrissítőt használ. Konyhája leginkább egy favágó (mármint egy valódié) elhagyott kunyhójára emlékeztet, persze egy módosabb favágóéra, mert az öntöttvas edények és faedények mellett drága kézműves sörök, bourbon különlegességek és gluténmentes péksütemények találhatóak benne. Ami valahol érthető, hiszen hogyan férne bele a szűk farmernadrágjába, ha egészségtelenül táplálkozna?

Fa, fa és fa – így írhatnánk le leginkább egy favágószexuális nappaliját, amit javarészt a bolhapiacon vásárolt kézműves fabútorokkal és kiegészítőkkel rendezett be. Kanapéját természetesen kockás flanelhuzat fedi, a falon kartonpapírból hajtogatott szarvasfej lóg, a padlóra pedig egy (természetesen nem valódi) medveprém van leterítve. A megszállottabbak valószínűleg nem riadnak vissza egy 3D-s Paul Bunyan szobor beszerzésétől sem, a kosárral felszerelt kerékpár pedig olyan kötelező elem, ami nélkül termelői vásárokra be sem engedik már az embert.

Egy favágószexuális férfi zuhanyfüggönye természetesen kockás, ahogy semmi meglepő nincs abban sem, hogy (a valódi favágókkal szöges ellentétben) profi bajusz- és szakállápolási szerekkel van felfegyverkezve. És feltehetően asztma elleni inhalátorral a gyógyszeres szekrényében, hiszen a legtöbb favágószexuális valójában allergiás a természet minden megnyilvánulási formájára. Nem kérdés, hogy a trend legmeghatározóbb elemei, mint a kockás köntös, ágynemű és jógaszőnyeg a favágószexuális hálószobájában is megtalálhatóak. És míg mások kézkrémet tartanak az éjjeliszekrényen, a favágószexuális dörzspapírt: az ezzel előállított bőrkeményedések a tenyéren nemcsak férfiasak, de jól is jönnek, ha esetleg túl forró volna a bögre organikus termesztésű kávé (mandulatejjel). Ha pedig kimozdulna, egy valamirevaló favágószexuális túrahátizsákban viszi magával a laptopját, kézzel faragott iPhone tokban az okostelefonját, és természetkímélő, hibrid hajtású autóval a sicuját a kutyakozmetikushoz. Ide kattintva megnézheti a teljes sorozatot!

big
forrent.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra