LÁJFHEKK

Dizájnnappali fitneszmániásoknak: menő vagy ciki?

2015. május 1., péntek 10:16

Ha ön általában jobban otthon érzi magát az edzőteremben, mint a nappalijában, akkor imádni fogja a Laura Baldassari és Alberto Biagetti tervezőpáros legújabb, Body Bulider nevű kollekcióját. Ezzel a nappalijában dizájnbútorokkal teremthet edzőtermi hangulatot, és bár edzésre nem fogja tudni használni őket, na de az érzés! Az hasonló lesz!. 

A Factodesign híre szerint az Altelier Biagetti új kollekciója Milánóban debütált a dizájnhéten. Tíz darabból áll, melyek közt megtalálható a kézi súlyzó lábú kristályasztal, a futópályára hajazó szőnyeg, vagy a lámpa, ami olyan mint a gyűrű. A kollekció darabjait természetesen meg is lehet vásárolni, de árakat egyelőre nem tudni, mert azt csak kérésre közlik, szóval valószínűleg jópár edzőtermi éves bérlet összegére lehet számítani. Azért mutatunk néhány fotót, hogy el tudja dönteni, menő vagy ciki-e rengeteg pénzért edzésre sem alkalmas edzőtermet berendezni a lakásában, és ha végignézte őket, semmiképp se felejtsen el a cikk végén szavazni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
542 szavazat 507 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta