Nyerj álomerkélyt a Dívánnyal és az Ikeával!

Előtte - utána

Szeretnél reggelente az erkélyeden kávézni, esetleg arról álmodozol, hogy olvasósarkot alakíts ki rajta? Játssz velünk, hogy az IKEA lakberendezője újjávarázsolhassa az erkélyedet!

A vízparti üdülés kétségtelenül nagyszerű időtöltés, egy hangulatos erkélyen azonban a városban is kellemesek a nyári esték. Néhány egyszerű lakberendezési megoldással és stílusos kültéri kiegészítővel egy kis méretű, belvárosi erkély is az otthon kedvenc részévé válhat, ahol élvezetesek a kint töltött percek, és akár a kültéri holmik rendezett tárolására is lehetőség nyílik.

Szeretnénk megmutatni a kis méretű, városi erkélyekben rejlő lehetőségeket, ezért nyereményjátékot hirdetünk: olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik kis méretű (max. 10 m2-es) erkélyüket szeretnék formába hozni a nyári szezonra az IKEA lakberendezési szakértőjének segítségével.

A nyertes nemcsak egy igényei szerint kialakított lakberendezési tervet kap ajándékba egy személyes konzultációt követően, hanem 100.000 Ft értékű kültéri bútort és kiegészítőt is az IKEA 2015-ös kültéri kollekciójából.

A jelentkezéshez készíts 3 darab, az erkélyedet teljességében bemutató fotót, és küldd el egy legfeljebb 350 szavas motivációs levél, a telefonszámod és a lakcímed kíséretében a nyeremeny@flowpr.hu email címre.

  • A levélnek a következő kérdéseket kell megválaszolnia:
  • Mekkora az erkély, hányan szeretnék használni?
  • Hogyan képzeled el az álomerkélyedet? (Milyen stílusú, funkciójú helyiség legyen?)
  • Miért nem tudtad eddig kihasználni az erkély nyújtotta lehetőségeket?

Jelentkezési határidő: 2015. április 24. péntek 12 óra

Eredményhirdetés: 2015. április 27. hétfő

A nyertest az IKEA zsűrije választja ki szakmai szempontok szerint, az erkély- átalakítás megvalósíthatóságának és a pályázati anyag minőségének figyelembevételével. A nyertes erkélyének átalakítására előre láthatólag április 30 – május 8 között kerül sor. A részletes játékszabályzat itt elérhető.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek