A Wizz Air megtalálta a tülekedés ellenszerét!

Eddig nem lehetett, de idén májustól már lehet ülőhelyet foglalni a Wizz Air-nél, írja az airportal.hu. A dolog lényege, hogy május 19-től az utasok automatikusan foglalhatnak helyet, sőt, meglepő módon ingyenesen is. „A Wizz Air szomszédos ülőhelyeket fog kiosztani azoknak, akik közös foglalással, együtt utaznak, amennyiben erre van lehetőség" – áll a portálon.

IMG 7067
Nagy Attila / Index

Természetesen a fapados társaság nem hagyja ki azt a ziccert, hogy megfelelő összeg ellenében másik ülőhelyet lehessen választani (az árak 1 eurótól indulnak) ezt megtehetik a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáció segítségével bármely időpontban, de legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt. Értelemszerűen a menő helyek magasabb összegért kelnek el, mint az extra lábteres helyek, vagy az első sorok.

A WIZZ Premium és WIZZ Privilege Pass tagsággal rendelkezők ingyen választhatják ki az ülőhelyeiket, és az elsőbbségi beszállás is jár nekik. Ezzel párhuzamosan április 8-tól a Wizz Air csökkenti az elsőbbségi beszállás szolgáltatás árát 2 euróra.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek