Vodafone-os? Intsen búcsút a roaming díjaknak!

Bár az időzítés gyanakvásra ad okot, szerencsére nem április 1-jei tréfáról van szó: bár az Európai Parlament döntése alapján idén év végétől kell eltörölni az európai roaming díjakat, a Vodafone Magyarországnál már ma életbe lépett a változás. Sajtóközleményükben az áll: az előfizetők Európán belül mától ugyanúgy tudják használni új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül. Ráadásul az Európa Napijegyhez hasonló új szolgáltatás, az ún. Világjegy segítségével Európán kívülről is hazai áron tudnak telefonálni és smsezni a felhasználók. 

A Red EU Roaming szolgáltatással például 9990 Ft-os havidíjtól nyújtanak korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget az előfizetők számára, és korlátlan hazatelefonálási lehetőséget az Európai Unióból valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Ha kíváncsi, hogyan változtak a csomagok, mit és mennyiért kap most a Vodafone-nál, ide kattintva megnézheti.

voda
vodafone.hu

A sajtóközlemény arra is kitér, hogy nem ez az első úttőrő lépés a cég életében: övék itthon a legmagasabb szélessávú lefedettség, bevezették az Európa Napijegyet, legutóbb pedig a Vodafone Red csomagokat alakították át úgy, hogy korlátlan hazai beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget kínálnak.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek