LÁJFHEKK

Ilyen egy igazán romantikus, mégsem giccses esküvői kápolna

2015. március 28., szombat 15:01

A fiatal építésznek, Hiroshi Nakamurának köszönhetően egy újabb álomesküvő helyszínnel lett gazdagabb Japán, mivel az egyre több díjjal kitüntetett tervező egy semmivel össze nem hasonlítható esküvői kápolnát álmodott meg egy hiroshimai szálloda óceánra néző kertjébe – számol be a két egymásba fonódó, spirális lépcsővel ellátott betonszalagról a design-milk.com.

„A kápolnából csodás panoráma nyílik az öbölre. A két spirális forma olyan úgy fonódik egymásba, mint a két házasulandó fél élete. Az egyesülés előtt a spirálhoz hasonlóan a párok is különféle fordulatokon mennek keresztül, a közös életük a kápolna tetején ér össze és veszi kezdetét. A kápolnát az esküvői rituálékat szem előtt tartva terveztük meg. Miután a menyasszony végigsétál az apjával a folyosón, aki átadja a menyasszonyt a vőlegénynek, ők elindulnak felfelé a lépcsőn, hogy az épület tetején összetalálkozzanak” - olvasható a szimbólikus projektről az tervező oldalán, aki az egyik legnevesebb építésznél, Kengo Kumánál tanulta ki a szakmát, mielőtt 2002-ben megalapította volna saját stúdióját. Nézze meg a galériában, hogy milyen egy igazán romantikus esküvői helyszín Japánban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta