LÁJFHEKK

Lehet egy reptéri váróterem otthonos?

2015. március 27., péntek 20:28

Nem kérdés, hogy a repülőterek egyik legkevésbé izgalmas pontját a várótermek jelentik. Erre a tényre cáfolt rá nemrég az építészettel és bútortervezéssel foglalkozó Nuca Studio két dizájnere, Robert Marin és Ionel Pasci, akik a Bukarest mellett található Henri Coandă Nemzetközi Repülőtér várójából varázsoltak egy meglepően izgalmas, pozitív gondolatokat keltő és nyugodtságot árasztó helyet.

A kreatív tervezők a váróterem sivár hangulatát játékos, geometriai formákra és vidám színekre cserélték, míg az ergonomikus bútorokat úgy készítették el, hogy azok laptopozásra, tabletezésre és pihenésre is egyaránt alkalmasak legyenek – írja a designmilk.com a nem mindennapi berendezést kapott kényelmes váróteremről.

A 2004 májusáig Otopeni Nemzetközi Repülőtér néven ismert repülőtér új nevét az ismert román feltalálóról és aerodinamikai úttörőről, Henri Coandăról kapta, aki a Wikipedia.org szerint a világ első sugármeghajtású gépének megtervezője is. Bár ezt az állítást többen is cáfolják, de az tény, hogy sok különös eszközt talált fel, többek között a „repülő csészealjat” és a Coandă-hatást. Nézze meg a galériában, hogy milyen egy igazán modern, lounge hatást keltő váróterem!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta