LÁJFHEKK

Aztán beteszi a mikróba és kész is a notesz

2015. március 26., csütörtök 14:35

Nem mi őrültünk meg, tényleg van egy notesz, ami akárhányszor felhasználható, és úgy működik, hogy a már teleírt lapokat megmikrózza, és újra lesz egy teljesen üres notesze. Ami viszont a legjobb az egészben: mindehhez nem kell speciális (és nyilván méregdrága) toll és tinta, és még csak a beleírt adatok sem vesznek el. Az Indiegogón indult startup nagyon hamar összeszedte a célul kitűzött pénzt, úgyhogy jöhet a megvalósítás, mi pedig mutatjuk, hogyan is néz ki ez az egész Rocketbook project a gyakorlatban. 

Tehát képzelje el, hogy van egy notesze, ami teljesen olyan mint egy klasszikus notesz. Papírlapokból áll, 50 lapra, azaz 100 oldalra lehet írni, és ugyanúgy lehet benne radírozni is, mint bármelyik másik átlagos jegyzettömbben. Csakhogy közben a noteszbe írt ötletei, rajzai, fontos telefonszámai egy applikáció segítségével felkerülnek egy digitális felhőbe, ahonnan később is elérheti bármikor. Ha pedig egy gyakorlatilag bármelyik papírboltból beszerezhető, hőre érzékeny Pilot tollat használ hozzá, akkor elég csak fél percig melegítenie mikróban a füzetet, a tinta eltűnik és máris kezdheti előröl a jegyzetelést. A lapok és a borító is olyan anyagból készültek, amik bírják a mikrózást, így végre nem kell őrizgetnie megannyi kis fecnit vagyteleírt füzetet, hiszen az ötleteit visszakeresheti digitálisan, önnek pedig elég egyetlen jegyzettömb. A startup kampány mondhatni nagyon sikeres lett, a kitűzött 20 ezer dolláros cél helyett lassan már 300 ezer dollár figyel a Rocketbook feltalálóinak számláján. 

Rocketbook from RocketInnovations on Vimeo.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta