LÁJFHEKK

Retróhatással és a tengert idézve várjuk a nyarat

2015. március 16., hétfő 19:16

Letagadhatatlanul itt a tavasz, amit az is bizonyít, hogy egyre több cég dobja piacra a tavaszi és nyári bútorait, kiegészítőit, különös tekintettel a kültéri dolgokra. Most az Ikea és a Tesco FF szériáját mutatjuk meg.

Az Ikea elképzelései szerint az erkélyeinken fogunk élni a nyáron, virágokat ültetünk és koktélokat szürcsölgetünk, ami végülis nem is olyan eretnek gondolat. Azt mondjuk még nem látom magam előtt, ahogy kisétálok a Hajógyárira néhány strandszékkel és párnával, ahogy a cég ajánlja, bár kétségkivül izgalmas lenne. A hipsterek és kisvárosi kertészek biztosan találnak magunknak olyat, amire költeni lehet, bár ez az Ikea esetében általában is jellemző. Kattintson és nézze meg, mit kínál a svéd cég vásárlóinak!

Ehhez képest a Tesco FF kollekciója inkább a lakás apróságainak a lecserelésére bíztat. A négy kollekciót felvonultató tavaszi-nyári vonalban egyrészt az újragondolt vadnyugat jelenik meg, gondoljunk itt a perzselő homokra, a kaktuszokra, fémre, fegyverekre, meleg színekre. Aztán ott van még a Trópusi esőerdő vonal, ami ennek épp az ellentéte: vibráló színek, illatos gyertyák, neonok mindenhol, némi állatmintával kombinálva.

A Tenger mélyén kollekció tele van zöld és kék tárgyakkal, az óceánt idéző textúrák, színek és formák jelennek meg, míg a Retrón túl névre keresztelt darabok erőteljes, geometrikus formákat, feliratokat, cuki madárkákat és határozott színeket takar. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta