LÁJFHEKK

Építettek egy házat és körbeutazták vele Amerikát

2015. március 8., vasárnap 11:07

Egy fiatal pár kitalálta, hogy feladja eddigi életmódját, elegük lett a magas lakásbérleti díjból és abból, hogy nem tudják megvalósítani az álmaikat. Jenna Spesard és barátja, Guillaume úgy döntöttek, belevágnak régi tervükbe: utazgatni fognak, mialatt egyikük kiélheti fotós szenvedélyét, a másikuk pedig írni fog a kalandokról. Mindehhez saját maguk építettek lakókocsit, vagyis inkább egy pici, de takaros lakóházat, amivel bejárták Amerikát. 

Építészetben és lakberendezésben egyáltalán nem volt tapasztalatuk, de úgy gondolták belevágnak és menet közben megtanulnak mindent, miközben újraértelmezik az otthon fogalmát is és olyan életteret alakítanak ki, ami teljesen személyre szabott. Hat hónapot utaztak, miközben 10 ezer mérföldet, vagyis nagyjából 16 ezer kilométert tettek meg a házukkal együtt. Az álom is megvalósult: Kis ház, nagy utazás címmel fotókkal illusztrált blogot vezettek a kalandokról és az út közben megismert emberekről, akik hasonlóan alternatív életstílust választottak maguknak. A Facebook oldalukon vagy az Instagramjukon több képet is talál a nagyon pici guruló házról (sőt, még Youtube-csatornájuk is van) de most mutatunk néhányat.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta