Eljött az idő, hogy eldobja a telefon töltőkábelét

Soha többet nem kell otthon mindent felkutatnia, hogy hol lehet telefonjának a töltője, sőt, már az is teljesen mindegy lesz, hogy éppen milyen töltő kell a telefonhoz, ugyanis az IKEA áprilisban piacra dobja a vezeték nélküli töltőket, amelyeket a bútoraiba épít. El tudja képzelni milyen elképesztően laza lesz, ha csak annyi lesz a dolga, hogy letegye a telefont az éjjeliszekrényre vagy az asztalra? 


Varga-Nagy Esztertől, az IKEA pr-munkatársától megtudtuk, hogy Magyarországon - ahogyan az angol és amerikai üzleteikben is - áprilistól elérhetőek majd ezek a bútorok. Lesz köztük lámpa, éjjeliszekrény és fa borítású töltőpad is, ráadásul igen csekély összeget, 20 eurót (körülbelül 6000 forint) felárat kell csak fizetni, ha a bútorból a vezeték nélküli töltős verziót szeretné.

Persze semmi sem tökéletes, egyelőre sajnos nem minden telefon kompatibilis a töltős ikeás bútorokkal, első nekifutásra a Galaxy S6, HTC, Samsung, Nokia és a Google pár készüléke élvezheti a szolgáltatást, de biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb az iPhone is csatlakozik az androidos és windowsos társakhoz.

És hogy hogyan működik ez az egész? Mutatjuk a fotókon, klikkeljen!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek