LÁJFHEKK

Egy szuperhős ahol tud, segít. Cipőt húzni is.

2015. február 24., kedd 11:55

Márciusban dobják piacra a brit dizájner, Duncan Shotton legújabb agyszüleményét, a 'Shoeperhero-t' azaz a szuperhősös cipőkanalat, mellyel a Tokióba szakadt tervezőnek két egymástól teljesen eltérő témát sikerült összehoznia. A valóban nem mindennapi ötlet ráadásul két színváltozatban, piros-kék valamint fekete-szürke variációban is kapható lesz az 1985-ben született Shotton online boltjában. - írja a designboom.com.

duncan-shotton-shoeperhero-designboom-08
Fotó: dshott.co.uk

A figyelemfelkeltő kollekcióban a műanyag kis szuperhősfigura köpenye maga a hosszú nyéllel ellátott cipőkanál, amelynek ráadásul szellemes kis talpat is tervezett a dizájner: így ahelyett, hogy csak hányódna az előszobában (jobb esetben felakasztva valahol), egy fehér felhőcskébe kell beleállítani. A könnyen tisztítható kiegészítőért 16.95 fontot (körülbelül 7069 forint) kérnek majd a boltokban. Érdemes megnézni a Trowbridge College művészeti szakán tanult tervező többi megfizethető munkáját is, mi azonnal rajongói lettünk a humoros tányéroknak, fülhallgatóknak és irodai kiegészítőknek. 

duncan-shotton-shoeperhero-designboom-09
Fotó: dshott.co.u

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta