LÁJFHEKK

Az internet könyvnek álcázott asztalkát akar

2015. február 23., hétfő 15:36

A Bookniture egyszerre könyv és bútor. Persze kiolvasni nem tudja, és állandó bútornak sem feltétlen a legjobb, mégis ez az új menőség: a Kickstarteren közösségi finanszírozásban megálmodott bútor néhány nap alatt a kitűzött cél többszörösét gyűjtötte össze. Az egész úgy néz ki mint egy könyv, méretre, formára, súlyra is azt gondolhatná, hogy egy nagyobb albumot tart a kezében. De ha kinyitja, máris kis asztal vagy éppen ülőke lesz belőle. 

A Kickstarteren finanszírozóknak azért jön be ennyire, mert rendkívül sok mindenre lehet használni: akár asztalnak, ülőkének, lábtámasznak vagy éjjeli szekrénynek is. Ráadásul az is biztos, hogy eddig még soha nem volt ennyire egyszerű tárolni egy bútort, amikor épp nem használja, vagy éppen magával vinni, mikor piknikezni megy. Többé nem lesz próbléma leültetni a barátait, ha bulit tart, csak leemel a polcról egy ilyen "könyvet", kinyitja és kész is a bútor. A strapabíróságról a méhsejt-technika gondoskodik, ennek köszönhetően lesz a könnyű kis könyvecske nagy teherbírású bútordarab: a tesztek alapján 170 kilót is képes megtartani mindenfajta gond nélkül. Eredetileg 50 ezer dollárt szerettek volna összeszedni rá a kitalálói, de a Kickstarter közössége annyira rákattant, hogy most már 353 ezer dollárnál tart a finanszírozás. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta