LÁJFHEKK

Bréking: Zaha Hadiddal kavar az Ivanka beton

2015. február 20., péntek 13:58

Idén sem lazsál az Ivanka csapata, akik nemrég egy meglepő hírt posztoltak Facebook oldalukra, miszerint a Pritzker-díjas londoni építésszel, Zaha Hadiddal fognak együttműködni a közeljövőben. A beton designban utazó magyar márka a costar.co.uk egyik 2013-as áprilisi cikkére is hivatkozik bejegyzésében, amelyben részletesebben bemutatják a London központi, Belgravia nevű negyedében található ingatlant.

Íme a látványtervek.
Íme a látványtervek.
Fotó: facebook.com/ivanka

A Belgravia negyedről annyit érdemes tudni, hogy a kiváló elhelyezkedésének köszönhetően rettenetesen drágák itt a lakóingatlanok, annyira, hogy ezt tartják a világ egyik leggazdagabb kerületének. Sokan Grosvenor Estate-nek hívják a negyedet, mivel a házak egy része még mindig egy családi tulajdon lévő ingatlan cég, a Grosvenor Group kezében van. A CoStar értesülései szerint a Zaha Hadid által felújított épületet elbontásra ítélték, de végül a Westminster tanács jóváhagyta a terveket és elkezdődött a 64 éves tervező futurista elképzeléseinek megvalósítása, amihez a Grosvenor Estate, az English Heritage valamint a helyi lakosok egyesületének beleegyezése is szükséges volt. Azt még nem tudni pontosan, hogy a nemzetközileg is ismert Ivanka milyen munkafolyamatban vett részt a háromszintes magánház felhúzásában, de várhatóan nemsokára érkeznek majd a hírek, remélhetően sok jó képpel.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta