Gyújtson meg egy szétfolyó emberfejet, ha gyertyafényes hangulatra vágyik!

A viasz a legtöbb esetben arra való, hogy kanóccal ellátva meghitt hangulatot teremtsen gyertya formájában. Az Uncanny Art Shop bizarr gyertyái azonban inkább úgy néznek ki, mint valami őrült tudós laboratóriumában növesztett mutáns lények egy Cronenberg-filmből, egyelőre keressük az alkalmat és a hangulatot, amihez passzolnának. 

Kép: etsy
Kép: etsy

Anna Sternik tervező az Etsy-n ugyanis ezeket különös és bizarr tárgyakat (is) árulja webboltjában, emberi fogakkal vicsorgó plüssmedvék és zombiujj-könyvjelzők közt: undorodó, vicsorgó vagy mosolygó száj, vagy arc nélküli, csak két füllel rendelkező fej formájú gyertyákat. 

Kép: etsy
Kép: etsy

A gusztustalanság határát súroló gyertyák öntéséhez környezetbarát szójaviaszt használ, de abból is olyan fajtát, amelynek textúrája tökéletesen utánozza az emberi bőrt. Természetesen a termék színezett, és a művésznő arra is hajlandó, hogy a szájon használt rúzs színét a megrendelő kívánságának megfelelően lője be. A legszebb azért, hogy míg lassan, zombiszerűen elfolynak a fülek, vagy a rúzsozott szájról leolvad a mosoly a szobát kellemes csokoládé-, meggy, vagy éppen bergamott illat lengi be, mivel a gyertyák illatosítottak is.

Kép: etsy
Kép: etsy

A fél fejek és grimaszok ugyan leginkább a Halloweenhez illenének, de aki az ilyesmikre gerjed, úgyis biztosan évszaktól és ünneptől függetlenül is talál alkalmat ezeknek a bizarr daraboknak az élvezetére - feltéve, ha nem sajnál rájuk több mint 6000 forintot. Önnek bejönnek?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1152) (1032) Ciki!
Mustra