LÁJFHEKK

Játszóház macskáknak: menő vagy ciki?

2015. február 17., kedd 15:55

Csinos kis összeget, 23.873 eurót (körülbelül 7.3 millió forint) dobtak össze a cicarajongók a Poopy Cat névre keresztelt márka alkotóinak, akik egy macska játszóházra kalapoztak a Kickstarter.com oldalán a közelmúltban. A Blocks néven futó moduláris csomag egy biológiailag 100 százalékban lebontható, újrahasznosított anyagból készült kollekciót tartalmaz, mely könnyű, de strapabíró kartonból készült, egymásba illeszthető elemeket, kockákat valamint egy átjárót is tartalmaz – írja a desingmilk.com.

A minden korosztály számára ajánlott kreatív macskalak másik nagy előnye, hogy az összecsukható elemeknek köszönhetően könnyen szállítható és pofonegyszerűen bárhol felállítható. „A terméket széles körben, különböző fajtájú, méretű és kedélyállapotú macskán teszteltük. Az egymásba csatlakoztatható elemek minden oldalról nyitottak, aminek köszönhetően a macskák maximálisan szabad mozgásteret kapnak a blokkok között” - mondja művéről a tervező.

„A macskák szeretnek játszani, de ez nemcsak jó móka számukra, hanem a fejlődésükben is nagy szerepet játszik. A Blocks természetes módon serkenti a macskák szellemi és fizikai aktivitását minden korosztály számára. Különösen a lakásban tartott macskáknak segít az unalom és az elhízás ellen” – mondják az alkotók a személyre szabható termékről. Az ötletes macskaszett tavasszal kerül majd forgalomba és várhatóan 30-40 eurót (9300-12.409 forint) kell majd fizetni érte. Egy szintén kartonból készült, macskaalom-tálcával kiegészített darabért pedig 55 eurót (17.059 forint) kérnek majd a készítők. Ön menőnek vagy cikinek találja a kis helyet foglaló macska játszóházat?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
803 szavazat 1038 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta