Mutatjuk a legmenőbb hazai irodát

Arról mi is írtunk, amikor kihirdették, hogy idén ötödik alkalommal keresik Magyarország legmenőbb irodáját, de most már megvan a végeredmény is.  A díjátadó gálán a szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki, és az egyes kategóriák győztesei mellett „Az Év Irodája Különdíj” is gazdára talált. Nézzük, hova öröm reggelente bejárni.

Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri  előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat. A verseny címadó kategóriájában összesen 29 cég nevezte be új irodáját, végül 2015-ben „Az Év Irodája” a Dentsu Aegis Network Hungary munkahelye lett. „Az Év Design Irodája” kategória győztese a Viacom, míg a Nitrogénművek Zrt. irodája különdíjban részesült. A közösségi munkahelyek immár másodszor versenyeztek „Az Év Coworking Irodája” címért, ahol a LOFFICE Coworking lett a befutó, míg „Az Év Irodaháza Közönségdíj” győzteséről, a Bank Centerről ismét a szavazó bérlők dönthettek.

 „Az Év Új Ingatlanfejlesztése” és „Az Év Legzöldebb projektje” címet ezúttal ugyanaz az ingatlanfejlesztés, azaz az Eiffel Palace érdemelte ki, amely korábban már mind a BREEAM, mind a LEED rendszerben kiemelkedő minősítést kapott, és a műemléki felújítás egyik példamutató megvalósításaként vált ismerté. „Az Év Üzemeltető Cége” díj ismét egy új győztest – a Future FM Zrt.-t – köszönthetett a verseny története során, míg „Az Év Ingatlanpiaci Személyisége” a hazai ingatlanfejlesztési piac emblematikus szereplője, Scheer Sándor lett, akinek tevékenysége a Market Zrt. élén immár évtizedek óta meghatározó Magyarországon.

Győztesek:

 Az Év Irodája 2014: Dentsu Aegis Network Hungary

Az Év Design Irodája 2014: Viacom

Az Év Irodája 2014 Különdíj: Nitrogénművek Zrt.

Az Év Coworking Irodája 2014: LOFFICE Coworking

Az Év Irodaháza 2014 Közönségdíj: Bank Center

Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2014: Eiffel Palace

Az Év Legzöldebb Projektje 2014: Eiffel Palace

Az Év Üzemeltető Cége 2014: Future FM Zrt.

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége 2014: Scheer Sándor, Market Zrt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra