LÁJFHEKK

Csavarok és szögek nélkül rögzíthető előszobafal a kis lakások mentsvára

2015. január 27., kedd 10:17

Ha ön is szeretne egy olyan előszobafalat, ami nem csak stílusos, de még csak csavaroznia vagy falat fúrnia sem kell hozzá, akkor most végre fellélegezhet. Jason van der Burg tervező ugyanis megálmodta a Leaning Loop nevű előszobafalat, melynek különlegessége nemcsak a kifinomult formákban és az egyszerűségében rejlik, hanem abban is, hogy egyáltalán nem kell sem szög, sem pedig csavar ahhoz, hogy munkára foghassuk.

kép: leaningloop.ca
kép: leaningloop.ca

A tervezés során a cél az volt, hogy a bútordarabot úgy lehessen használni, hogy a falban ne tegyen kárt. Ezt egy egylábas, ívelt vonalvezetéssel érte el a designer. Szerencsére nem csak egy ruhaakasztóról van szó, hiszen ebben az esetben igen csak széles konkurenciával kellene megküzdenie. A Loop minden olyan részletet tartalmaz, amire az előszobában szüksége lehet: a ruhafogast, a cipőtartót, a kulcsokat és a napszemüveget tartó kis polcot, tükröt és üzenőtáblát.

Mivel ennyire sok dolog lett belesűrítve, valóban tényleg csak erre az egy darabra lesz szüksége. A "felszerelés" pedig kimerül annyiban, hogy tetszőleges helyen a falnak támasztja, és kész. Magában is megáll, ám amint terhelni kezdi, fokozódik a rá ható gravitáció – a kabátok és más ruhadarabok miatt – így a stabilitása még nagyobb lesz. Vagyis minél jobban meg van pakolva, annál biztosabb, hogy nem csúszik el.

Leaning Loop 2014 by Jason van der Burg from Urbanworm Design on Vimeo.

Az előszobafal több variációban is elérhető, így jórészt a saját igényeihez tudja igazítani. Az áráért azonban mindenképpen leveleznie kell a forgalmazóval, mert ez a kiviteltől is függ – ha kedvet kapott egy ilyen darabhoz, itt ezt is megteheti.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta