LÁJFHEKK

Bűvész varázsolta újjá a hágai Novotelt

2015. január 22., csütörtök 20:52

Nem a művészi megoldásairól és szerethető belső tereiről volt ismert eddig a megfizethető, de kissé személytelen szállodai szobákban utazó Novotel lánc, melynek vezetősége úgy döntött, hogy drasztikus stílusváltáson kell átesnie két nagyvárosi hoteljének is. A választás ezúttal egy párizsi és egy hágai szállodára esett, melyeket a menő lámpáiról ismert francia művész és illuzionista, Constance Guisset tervei alapján alakítottak át a közelmúltban. – írja a hazánkban többek között Budapesten, Székesfehérváron és Szegeden is megtalálható szállodalánc ráncfelvarrásáról a fubiz.net.

A 37 éves Guisset elmondása szerint a vezetőség kérése és terve az volt, hogy otthonosabbá és emberközpontúvá tegyék az addig sterilnek mondott szálloda hallját és annak közösségi tereit, melyeket jól ismert modern formákkal, ikonikus bútorokkal, székekkel és az általa tervezett formabontó, de családias kiegészítőkkel és lámpákkal pakolt tele, sőt a gyerekkel érkező vendégek részére egy ízléses játszósarkot is berendezett az épületben. Az árak a felújítás után sem változtak a szállodában, Hollandia harmadik nagyvárosában, Hágában például átlagosan 110 dollárt (kb.30 ezer forint) kérnek egy éjszakáért. Nézze meg a galériában, hogy hogyan turbózta fel két európai szállodájának hallját az Accor Novotel!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta