LÁJFHEKK

Miért is nem lógatjuk a söröket a hűtő plafonjáról?

2014. december 30., kedd 12:52

Nincs is annál frusztrálóbb érzés, mint amikor az ember vesz egy hatos csomag sört, és rájön, már képtelen beszuszakolni a hűtőbe. Ez különösen ilyenkor, év végén, a nagy zabálásokkal egybekötött ünnepek során fordulhat elő nagy valószínűséggel, de olyan megoldást mutatunk, amivel már nyugodtan készülhet a szilveszterre.

Brian Conti tervező is felismerte ezt az égető problémát, és a Kickstarter.com-on bemutatott megoldása annyira egyszerű és kézenfekvő, hogy minden hűtőben helyet kaphatna már a gyártás során is.

A bottleLoft névre keresztelt termék egy szalag, ami 3 extra erős és különleges acélkerettel ellátott mágnest tartalmaz, ami még inkább ráerősít a mágnesek vonzására. Ahhoz, hogy ezt a hűtő belsejének plafonjához lehessen rögzíteni, Continak a ragasztót is körültekintően kellett megválasztania, de biztosít mindenkit, hogy olyan különleges ragasztószalagot használ, ami a hidegben is biztosan tart. Hogy garantáltan ne legyen gond a rögzítéssel, a termékhez mellékelni fognak egy alkoholos törlőkendőt is.

A tervező egy videón szemlélteti, hogy egy átlagos üveges sör (vagy üdítő, kávé, bármi, aminek fém kupakja van) milyen tökéletes biztonságban lóghat a hűtő tetejéről a szalagnak köszönhetően.

Mivel ez egyelőre még csak Kickstarter projekt, sajnos a szalag egyelőre nem kapható. A gyártáshoz ugyanis tőkére van szükség, de épp erre gyűjtenek a weboldalon, amihez akár ön is hozzájárulhat, ha a honlapon a zöld gombra kattint.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta