Miért is nem lógatjuk a söröket a hűtő plafonjáról?

Nincs is annál frusztrálóbb érzés, mint amikor az ember vesz egy hatos csomag sört, és rájön, már képtelen beszuszakolni a hűtőbe. Ez különösen ilyenkor, év végén, a nagy zabálásokkal egybekötött ünnepek során fordulhat elő nagy valószínűséggel, de olyan megoldást mutatunk, amivel már nyugodtan készülhet a szilveszterre.

Brian Conti tervező is felismerte ezt az égető problémát, és a Kickstarter.com-on bemutatott megoldása annyira egyszerű és kézenfekvő, hogy minden hűtőben helyet kaphatna már a gyártás során is.

A bottleLoft névre keresztelt termék egy szalag, ami 3 extra erős és különleges acélkerettel ellátott mágnest tartalmaz, ami még inkább ráerősít a mágnesek vonzására. Ahhoz, hogy ezt a hűtő belsejének plafonjához lehessen rögzíteni, Continak a ragasztót is körültekintően kellett megválasztania, de biztosít mindenkit, hogy olyan különleges ragasztószalagot használ, ami a hidegben is biztosan tart. Hogy garantáltan ne legyen gond a rögzítéssel, a termékhez mellékelni fognak egy alkoholos törlőkendőt is.

A tervező egy videón szemlélteti, hogy egy átlagos üveges sör (vagy üdítő, kávé, bármi, aminek fém kupakja van) milyen tökéletes biztonságban lóghat a hűtő tetejéről a szalagnak köszönhetően.

Mivel ez egyelőre még csak Kickstarter projekt, sajnos a szalag egyelőre nem kapható. A gyártáshoz ugyanis tőkére van szükség, de épp erre gyűjtenek a weboldalon, amihez akár ön is hozzájárulhat, ha a honlapon a zöld gombra kattint.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra