LÁJFHEKK

Dupla bögre kávéínyenceknek

2014. december 29., hétfő 14:56

A kávézás egy olyan rituálé, ami sokak számára nélkülözhetetlen ahhoz, hogy reggelente magukhoz tudjanak térni. Csakhogy van, aki ehhez a kicsi, erős feketére esküszik, más inkább a hosszú, esetleg valamilyen tejes verzióra, és ha ez egy családon belül fordul elő, az máris azt jelenti, hogy a bögrék mellett a mokkáscsészéknek is kell a hely a szekrényben. Vagy választhatják a kettő az egyben megoldást, mutatjuk, milyen is az. 

Kép: shop.coolmaterial.com
Kép: shop.coolmaterial.com
Kép: shop.coolmaterial.com
Kép: shop.coolmaterial.com

Mi a CoolMaterial.com-on találtuk ezt a kézzel fújt üveg darabot, ami kétféleképpen használható. Az egyik része egy kb. fél decis csésze, amiből a presszót szürcsölheti, a másik pedig egy másfél decis, kisebb bögre, ami a hosszú kávéhoz lehet ideális. Ide kattintva megrendelheti.

Kép: shop.coolmaterial.com
Kép: shop.coolmaterial.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta