LÁJFHEKK

Mosdó és fürdőszobaszekrény 5 gyűrűből

2014. december 25., csütörtök 10:20

Szokás kifinomult eleganciát keresni a bútorokban, és egy kanapéban, asztalban vagy egy szekrényben nem is nehéz megtalálni. De elvárná ezt egy fürdőszobai kisszekrénytől?

A mosdókagylókkal még nincs is nehéz dolga, ha szeretne, találhat különböző típusúakat, sőt, akár egyedi tervezésűt is választhat. Ami mindegyikben közös lesz, az az unalmas kis szekrény alatta – jó, a falra szereltek esetében valamivel szabadabban lehet értelmezni az alatta lévő teret, de itt ritkák a különleges darabok.

Alessandro Isola azonban úgy gondolta, hogy igenis lehet olyan mosdót alkotni, ami elegáns, formabontó, és mindemellett praktikus is. Igaza is volt, ahogyan az a Freshome oldaláról kiderül.

Az Orbit Sink nevet kapott fürdőszobai bútor henger alakú és 5 gyűrűből áll, amik mozgathatóak. Illetve a négy alsó mozgatható, a legfelső, azaz maga a mosdókagyló rögzített, ahogyan a lefolyócső is – ez adja a tengelyt a kifordítható részeknek. A mosdókagyló, vagyis a legfelső gyűrű alatt egy króm, törölközőtartóval ellátott rész van, ami a szappannak is ideális.

Alatta 3 eltérő nagyságú tároló található, ami a piperéket éppen úgy elrejti, mint a hajszárítót vagy a törölközőket. A rendezése pedig rendkívül egyszerű: minden visszafordítható a másik gyűrű alá, így az sem baj, ha a rekeszekben kupi van, hisz egyetlen mozdulattal el lehet tüntetni azokat. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta