Menő vagy ciki pulikutyán ücsörögni?

A rendszeres tisztítását nem biztos,hogy vállalnánk Lőrincz V Gabi és Lőrinc Jonatán többfunkciós párnával ellátott székének, de nagyon szellemesnek és mutatósnak találjuk a tervezőpáros ötletét. Az LVG Textilart márka alapítója, a falikép-szőnyeg tervezőként ismert Lőrincz V Gabi ezúttal ezzel a tetszés szerint variálható bútorral hívta fel magára a figyelmet, melynek egyedisége kétségkívül a külsejében és a speciális elkészítésében rejlik.

A párnákat ugyanis egyedi ryijy csomózással illetve szumák technikával, kézzel szőtték, ami nem véletlen, hiszen a skandináv országokra jellemző csomózással eredetileg az állati bundát imitálták a készítők. A finn kultúrkörben a ryijy például a melegséget és a puhaságot jelenti, míg a Kaukázusból származó szumák az egyetlen ismert szőtt kaukázusi szőnyegfajta, melynek mintáját a wikipédia.org szerint soronként váltakozó irányú ferde öltésekkel varrják szövés közben, tűvel.

A puli kollekció párnái egyébként a vázról könnyen levehetőek, szőnyegpárnának vagy akár kanapépárnának is felhasználhatóak, ahogy a különálló fémvázra is tehetünk más párnát,ha akarunk. Ön szerint menő a fotellé is alakítható, puliforma bútor, vagy inkább cikinek találja, hogy van, aki így próbál üzleti lehetőséget látni a világ egyik legviccesebb külsejű pásztorkutyájában? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1350) (1069) Ciki!
Mustra