LÁJFHEKK

Elindult a UPC mobilszolgáltatása

2014. december 14., vasárnap 20:50

Új szolgáltatással bővült a UPC termékkínálata, útjára indult ugyanis a mobilszolgáltatásuk, így most már teljeskörű telekommunikációs szolgáltatást tudnak nyújtani. Arról már múltkor írtunk, hogy az utcán is wifizhet, ha UPC előfizető, most pedig mobilelőfizetése is lehet egész jó havidíjakkal, ami mellé mobiltelefont is vehet, akár hűségnyilatkozat nélkül is. A legjobban akkor jár, ha legalább egy éve a UPC ügyfele, azaz náluk van internet-, TV- vagy vezetékes telefon előfizetése. 

Egyelőre két tarifacsomaggal indult a szolgáltatás, egy olcsóbb és egy magasabb árkategóriájúval. Az olcsóbb decemberben 2990 forint, jövőre pedig 4490 forint lesz, ebben 150 perc beszélgetés szerepel, irányuljon az bármilyen hálózatba (vezetésbe is), 150 darab SMS és 500 MB internet adatforgalom jár hozzá. A drágább csomag 5490 forint idén, 6490 forint lesz jövőre, és 400 percnyi beszélgetést tesz lehetővé bármilyen hálózatba, küldhet 400 SMS-t is és 2 GB adatforgalma is lesz. Ha lefogyasztja a havidíjban foglalt keretét akkor 25 forintba kerül a hívás percenként, és 8 Ft/ MB-os áron vehet forgalmi keretet. A sávszélesség egyébként 21,1/5,76 Mbit/s az előfizetőknek. 

Lehetőség van készülékeket is vásárolni, egyelőre még csak négy telefon érhető el, ebből kettő dual SIM-es, azaz egyszerre két SIM kártya is lehet benne. A telefonok mind hálózatfüggetlenek, és a vásárlásnál lehetőség van részletfizetésre, sőt számhordozásra is, így a megszokott telefonszámáról sem kell lemondania. A mobilszolgáltatást egy előfizetői számhoz 5 SIM kártyával lehet igénybe venni, azaz a család 5 tagja lehet UPC mobil előfizető, ha pedig megunja, egyszerűen lemondja, hiszen nem kell rá hűségidőt választani. Az előfizetéssel roamingozni is lehet, így akkor tudja használni ha külföldre utazik. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta