LÁJFHEKK

Kézmelegítős bögre a hideg napokra

2014. december 7., vasárnap 15:47

A tél egyik velejárója a hideg is, amit azonban a legtöbben nem igazán kedvelnek. Persze ennek is megvan a maga szépsége, csak nehéz észrevenni. De kétségtelenül az egyik, amikor a forró bögrét markolva melengeti a kezét és nézi, ahogyan esik a hó.

bögre markolászásával csupán annyi a baj, hogy az csak a tenyerét melegíti, a kézfeje többi részét nem.  Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie: Sabrina Fossi tervező szintén fázós fajta lehet, hiszen az általa alkotott ToastyMUG bögre tökéletesen megfelel a hideg napok teázásaihoz, vagy éppen forralt borozásaihoz. 

Kép: sabrinafossi.com
Kép: sabrinafossi.com

A ToastyMUG ugyanis fül helyett egy alagúttal rendelkezik, kezét ebbe kell bedugnia a kezét, ha megfogja a bögrét - és ez az alagút teszi lehetővé, hogy a forró ital ne csak belsőleg, hanem külsőleg is, és ne csak a tenyerét melegítse át. Olyan akár egy fűthető kesztyű, és így, karácsony előtt még azon is elgondolkodhat, hogy bár a bögrét általában elcsépelt ajándéktárgyként tartják számon, egy ilyennek azonban szinte biztosan örülni fognak. Itt meg is rendelheti 34 dollár és 99 centért, ami nagyjából 8850 forint.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta