LÁJFHEKK

Forró leves elvitelre kilötyögtetés és égési sérülések nélkül? Így.

2014. december 1., hétfő 16:19

Forró levest haza (vagy a munkahelyre, ebédként) vinni bármelyik kifőzdéből nem egyszerű feladat. Ha szatyorba teszik a dobozt, jó eséllyel kiömlik, ha ezt elkerülve csak a dobozt fogná, úgy viszont égeti a kezét. Egészen eddig, mert a Pho24-nél belefutottunk egy nagyon egyszerű megoldásba, amivel a poharas leveseiket nem gond hazavinni. A megoldás egy fül (más nézőpontból egy pontosan a pohár méretével egyező nejlonzacskó), ami elég szűk ahhoz, hogy biztosan üljön benne a pohár, elég vastag ahhoz, hogy stabilan tartsa is, és elég rövid ahhoz, hogy ön pedig ne tudja annyira lóbálni, hogy kilötykölje a levest. Reméljük, minél hamarabb elterjed a városban, ha már a pho leves-láz a jelek szerint egyelőre úgyse akar lecsengeni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta