LÁJFHEKK

Menő vagy ciki a vécécsésze-világítás?

2014. november 16., vasárnap 10:01

Az éjszaka közepén felkelni csak azért, hogy az ember könnyítsen magán, eleve szívás. Hát még akkor, ha ez az ember történetesen férfi: hiszen a nők csak helyet foglalnak, ehhez pedig nem kell a vakító fény, míg a férfiak számára a célzáshoz ez elengedhetetlen.

Tehát az erősebbik nemnek két lehetősége adódik: vagy helyet foglal ő is, és akkor sötétben maradhat, vagy lámpát gyújt, és vállalja, hogy a retinája is kiég, ráadásul teljesen fel is ébred (a harmadik lehetőségről, miszerint sötétben, állva próbálkozna, feledkezzünk is meg azonnal, legalábbis azok, akik nem egyedül élnek és takarítják a saját vécéjüket). 

Kép: illumibowl.com
Kép: illumibowl.com

Ezt az égető problémát ismerte fel Matt Alexander, aki megalkotta az IllumiBowl prototípusát, és a Kickstarter.com segítségével meg is kezdte a gyártáshoz szükséges indulótőke összegyűjtését. Hogy mi is ez a kütyü? Lényegében egy elemes kis lámpa, ami a csésze belsejére rögzítendő, így könnyítve meg célzást.

A tervező ráadásul mindenre gondolt, hiszen a kis szerkezet mozgásérzékelős, egy tapadókoronggal könnyen a csésze oldalára rögzíthető – nagyjából úgy néz ki, mintha a vécéillatosító tartóját kifelé fordítva tenné fel –, ráadásul kifejezetten a hangulatra gyúr: 6 különböző színben segíti a célzást, és ezeket váltogatja is egyetlen pisilésnyi idő alatt.

Ha kedvet kapott az éjszakai vécédizsihez, 15 dolláros (kb 3800 forintos) összeggel beszállhat a gyártáshoz szükséges indulótőkébe, amivel egyúttal elő is rendeli a terméket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
644 szavazat 726 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta