LÁJFHEKK

Lakna ön Hello Kitty-vécépapírral tapétázott Hello Kitty-lakosztályban?

2014. november 8., szombat 19:05

Los Angeles adott otthont az első Hello Kitty kiállításnak. A vízfejű macska, aki tulajdonképpen nem is macska, és még csak nem ez a neve idén lett 40 éves, ennek örömére is tartották meg ezt a kiállítást és vásárt, amire a világ minden pontjáról várták a rajongókat. A tökéletes kiruccanáshoz pedig nem hiányozhat más, mint egy tökéletes szállás. természetesen Hello Kitty stílusban. 

A Line Hotel sajnos nem vállalta be, hogy az összes szobát Hello Kittynek szentelje, maradt néhány lakosztály és a VIP hall, amiket Sean Knibb alakított át. A Hello Kitty kiállításra érkezők, ha időben foglaltak, akkor még meghívót is kaptak a szülinapi bulira. A hotel szerint a szobák nagyon cuki meglepetéseket rejtettek és persze tele vannak még cukibb részletekkel. Ilyen például a mosdó feletti fal, vagy inkább nevezzük oltárnak, amit rengeteg plüss Hello Kitty díszít, sőt az ágytakaró még nagyobb plüssfigurákból lett összevarrva, a sima beton falat meg néhány helyen hello kittys WC-papírral tapétázták. A design nem marad örökre ilyen, úgyhogy aki szeretné mindezt átélni és egy kicsit sokkolná magát annak igyekeznie kell a foglalással. 

754 szavazat 615 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta